Event info

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
8.00 – 10.30 uur Afhalen startbewijzen
9.00 – 10.00 uur Startmogelijkheid 165 km
9.30 - 10.30 uur Startmogelijkheid 115 km
10.00 - 11.00 uur Startmogelijkheid 65 km

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTBESCHEIDEN

De startbescheiden kun je ophalen op de dag van het evenement. In de week voorafgaan aan het evenement ontvang je een mail met meer informatie.

VERZORGING ONDERWEG

We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de tocht. Op de verschillende routes vind je elke 40 / 50 km een verzorgingspost, waar je even rustig bij kunt komen en bij kunt tanken. Hier kun je je energieniveau een boost geven met de sportdrank, -voeding en fruit.


BEREIKBAARHEID

Drenthe's Mooiste start en finisht in Hoogeveen. De exacte start en finish locatie wordt later bekendgemaakt. 

Zorg dat je bijtijds vertrekt zodat je op tijd kunt starten. We zorgen dat je gratis kunt parkeren nabij de start, in aanloop naar het evenement informeren we hier verder over.

START & FINISH LOCATIE


LIMITED EDITION WIELERSHIRT

Bij jouw deelname aan Drenthe's Mooiste kun je een Limited Edition 2020 wielershirt bestellen. Dit performance wielershirt van AGU voert transpiratie snel af, heeft een lange rits en lycra mouwen voor een perfect pasvorm. 

Let op: de kleding is zorgvuldig samengesteld. De getailleerde pasvorm is dan ook gebaseerd op sporters en dient strak om het lijf te worden gedragen. Mocht je jouw bovenkleding graag wat ruimer dragen, dan adviseren we je een maat groter te bestellen dan je doorgaans hebt. Ruilen van maten ter plaatse is helaas niet mogelijk. Je kunt de maattabellen hier vinden. 

Bestellen

Drenthe's Mooiste verplaatst naar 4 juni 2022

Door de aanhoudende onzekerheid rondom COVID-19 hebben we besloten Drenthe's Mooiste te verplaatsen naar zaterdag 4 juni 2022. De in 2020 aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 13e editie in 2022.

Lees meer