Inschrijven

Doe mee en fiets één van de prachtige routes door Drenthe. 

Deze volledig verzorgde toertocht start en finisht in Hoogeveen. Je kunt kiezen uit drie afstanden: 65 km, 115 km, of 165 km.

Door de aanhoudende onzekerheid rondom COVID-19 hebben we besloten Drenthe's Mooiste te verplaatsen naar zaterdag 4 juni 2022. De in 2020 aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 13e editie in 2022. Het is momenteel niet mogelijk om in te schrijven.

Inschrijven


Tarieven

65, 115 & 165 km  
Vroegboektarief € 
Regulier tarief € 

Groepsinschrijving

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 6 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven voor het regulier tarief van €22,50. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving ook bij inbegrepen!  Het voordeel van de teaminschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden, in een keer alle startbewijzen kunt ophalen en op factuur kunt betalen.

VIP inschrijving

Geniet met collega's of relaties van Drenthe's Mooiste. Ultieme teambuilding of relatiemarketing. Naast alles wat is inbegrepen bij de standaard inschrijving ontvang je bij het VIP Arrangement een aantal extra's. 


KEUZE UIT DRIE AFSTANDEN


Inbegrepen bij je inschrijving

Keuze uit een van de drie uitgepijlde routes

Uitgebreide en gezellige verzorgingsposten incl. (sport)voeding

Technische assistentie en reparatieservice bij pech onderweg

Unieke medaille als herinnering na afloop


Inschrijven

Inschrijven voor 2022 is nog niet mogelijk.

Drenthe's Mooiste verplaatst naar 4 juni 2022

Door de aanhoudende onzekerheid rondom COVID-19 hebben we besloten Drenthe's Mooiste te verplaatsen naar zaterdag 4 juni 2022. De in 2020 aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 13e editie in 2022.

Lees meer