Strava Challenge

Ga de competitie aan tegen je vrienden!

Als deelnemer van Drenthe's Mooiste, op 7 juni 2020 is het mogelijk deel te nemen aan de speciale Strava - We Are Cycling Challenge. Een nieuw competitief element, waarbij je op basis van jouw Strava rit op zondag 7 juni tegen mede fietsers kunt strijden op een speciaal segment binnen het parcours! 

Wie is er sneller, jij of een van je fietsvrienden? Ga de uitdaging aan en kroon jezelf tot winnaar van de Strava - We Are Cycling Challenge. 

Daag jezelf en je vrienden uit en fiets mee met Drenthe's Mooiste op 7 juni 2020. Op het parcours zullen we op een uniek stuk in het parcours een segment creëren, waardoor er een klassement ontstaat. Word jij de snelste man of vrouw, dan krijg je na afloop een tof We Are Cycling winnaarspakket toegestuurd!

Waar de segmenten zich per tocht precies bevinden houden we nog even geheim. Wil je in het Strava segment klassement komen? Vergeet dan zondag 7 juni niet te fietsen met Strava en je activiteit op openbaar te zetten en word lid van onze Strava club!

Strava
Strava is wereldwijd één van de meest gebruikte mobiele apps voor het bijhouden van sportprestaties via GPS. De app is makkelijk in gebruik en te koppelen met vrijwel alle sporthorloges en fietscomputers. Strava is gratis en gemakkelijk te downloadne via de AppStore of Google Play Store. 

'If it ain't on Strava, it didn't happen!'