Voorbereiding Drenthe's mooiste

Optimaal voorbereiden

Nu je inschrijving rond is, ga je de volgende stap zetten in jouw voorbereiding naar de Drenthe’s Mooiste. Wij kunnen jou hiermee helpen samen met de expertise van Energy Lab professionals. Hieronder lees je daar meer over.

Energy lab

Meer uit jezelf halen, dat is wat wij nastreven. Heb je weleens nagedacht over hoe jij jezelf kunt verbeteren met behulp van conditietesten, complete bodyscans, steunzoolanalyses of een persoonlijk trainingsschema? Energy Lab biedt deze professionele dienstverlening aan voor zowel de recreatieve sporter als de topsporter.

Neem een kijkje in het Energy lab.

Sporttesten in ons lab in Rotterdam en Eindhoven

Onze dienstverleningen in het lab zijn erop gericht om jou op een verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier te helpen in het realiseren van je sportieve ambities.

Laat je testen

Online trainingsschema via MyEnergyLab

MyEnergyLab is een ideaal online trainingsplatform om verantwoord jouw sportieve doel te bereiken. Je kunt het schema aanschaffen bij jouw inschrijving voor Drenthe’s Mooiste. Wij bieden een speciale actie aan: 5 euro voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken. De normale prijs is € 1,- per week. Nadat jouw inschrijving is ontvangen, krijg je binnen enkele dagen een e-mail van MyEnergyLab met je persoonlijke vouchercode.

Corporate Wellbeing voor vitale werknemers

Wij helpen ook graag werknemers van bedrijven/organisaties topfit en blessurevrij aan de start te krijgen. Corporate Wellbeing staat voor het uitwerken en implementeren van duurzame beweeg- en gezondheidscampagnes op maat voor bedrijven. Betrokken, fitte en mentaal sterke werknemers vormen immers het belangrijkste kapitaal van elk bedrijf.

Lees meer

Energy

Drenthe’s Mooiste gaat niet door en wordt verplaatst naar 6 juni 2021

Als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten om Drenthe’s Mooiste te verplaatsen naar 2021. Lees hier de FAQ’s voor alle vragen en antwoorden over de verplaatsing van Drenthe’s Mooiste

Lees meer